86-17708476248

EN
alle kategorier

Industri Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvad er Die Forging? Hvad er klassifikationerne af Die Forgings?

TID: 2021-07-31 HITS: 14

17-1

Hvad er smedning?

Die smedning henviser til en smedningsmetode, der bruger en form til at danne et emne på et dedikeret smedningsudstyr for at opnå en smedning. Smedegodset fremstillet ved denne metode har præcise dimensioner, små bearbejdningsmuligheder, komplekse strukturer og høj produktivitet.


Hvad er klassificeringen af ​​formsmedning?

Smedning er opdelt i åben smedning og lukket smedning. Metalemnet komprimeres og deformeres i et smedningsdysehulrum med en bestemt form for at opnå smedegods. Smedning bruges generelt til at fremstille dele med lav vægt og store partier. Smedning kan opdeles i varm smedning, varm smedning og kold smedning. Varmsmedning og koldsmedning er den fremtidige udviklingsretning for formsmedning og repræsenterer også niveauet af smedningsteknologi.

I henhold til materialer kan formsmedning opdeles i smedning af jernholdigt metal, smedning af ikke-jernholdigt metal og formning af pulverprodukter. Som navnet antyder, er materialerne kulstofstål og andre jernholdige metaller, kobber og aluminium og andre ikke-jernholdige metaller og pulvermetallurgiske materialer.

Ekstrusion bør tilhøre formsmedning, som kan opdeles i tungmetalekstrudering og letmetalekstrudering.

Lukket matricesmedning og lukket opstilling er to avancerede processer til matricesmedning. Fordi der ikke er flash, er udnyttelsesgraden af ​​materialer høj. Det er muligt at færdiggøre efterbehandlingen af ​​komplekse smedegods med en proces eller flere processer. Fordi der ikke er flash, reduceres det kraftbærende areal af smedningen, og den nødvendige belastning reduceres også. Det skal dog bemærkes, at blanks ikke kan begrænses fuldstændigt. Af denne grund bør emnernes volumen kontrolleres strengt, den relative position af smedningsmatricerne og målingen af ​​smedningen bør kontrolleres, og der bør gøres en indsats for at reducere sliddet af smedningsmatricerne.