86-17708476248

EN
alle kategorier

Industri Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Instruktioner til kontrol af slukningsforvrængning af smedede gear

TID: 2021-08-10 HITS: 33

19-1


Slukning afsmedede gearer hovedleddet, der forårsager forvrængning. Den grundlæggende metode til at kontrollere quenching distortion er at afkøle alle dele af gearet så ensartet som muligt. Derudover er der nogle bemærkelsesværdige problemer:

1. Indflydelsen af ​​selve stålets hærdbarhed på forvrængning.

Jo højere hærdbarheden af ​​stålet er, jo større volumen er involveret i transformationen af ​​strukturen. Når emnet er fuldstændig hærdet, og det hele er martensit, når volumenforskellen mellem før og efter bratkøling maksimum, og volumenændringen af ​​stålet med 1% kulstofindhold er omkring 1%; hvis kun halvdelen af ​​det hærdede, dvs. halvdelen af ​​volumenet bratkøles til martensit , vil volumenforskellen før og efter bratkøling være dobbelt så lille som førstnævnte. Derfor, jo mindre hærdbarheden er, jo mindre er slukningsforvrængningen. Tværtimod er slukningsforvrængningen af ​​det smedede gear større.

I mange smedede tandhjul, for at løse forvrængningsproblemet, anvendes metoden til at reducere kernens hårdhed ofte. Men i betragtning af gearets styrke kan hårdheden af ​​kernen ikke være for lav, fordi en vigtig årsag til udmattelsesfejl i mange gear er afvigelsen af ​​kernens hårdhed. Derfor er dette blevet en stor selvmodsigelse i gearproduktionen. For at løse modsætningen mellem gearstyrke og varmebehandlingsforvrængning på hårdhedskravene til gearkernen skal stålets hærdbarhed være rimeligt begrænset.

Forsøg viser, at så længe stålets hærdbarhed (eller kernehårdhed) er ens, er forvrængningen også ens, hvilket giver gunstige betingelser for at kontrollere forvrængningen. For gear quenching forvrængning er niveauet af hærdbarhed af stål vigtigt, men vigtigere er båndbredden af ​​stål hærdbarhed, det vil sige graden af ​​fluktuation af hærdbarhed. Det er netop fordi stålets hærdbarhed har stor betydning for slukningsforvrængning af gear, har alle lande medtaget hærdbarhed i stålstandarder. I de senere år er bredden af ​​hærdelige bånd blevet yderligere indsnævret. For eksempel har de tyske "Tekniske Betingelser for Levering af Carburized and Hardened Steels" nyligt fastsat smalhærdbare stål, og båndbredden er reduceret fra 8 HRC af almindeligt hærdeligt stål til 5 HRC. Den nye standard udstedt af vores land i 2004 reducerede også bredden af ​​det hærdelige bånd sammenlignet med den oprindelige standard.

2. Tvungen trykhærdning.

Mange indenlandske producenter af smedet gear går ind for gratis slukning i konceptet for at forenkle processen, lette driften og reducere omkostningerne. Udviklingen af ​​tryktvungen bratkølingsteknologi og udstyr er også blevet stærkt påvirket. Desværre er det vanskeligt at kontrollere forvrængning af gear med specielle strukturer som koniske tandhjul ved frit bratkøling. I årtier har forvrængning af vinkelgear plaget mit lands smedegearindustri. Faktisk, i varmebehandlingsproduktionen, til bøjningsforvrængning af emner som små spiralbor og slanke stænger, anerkender alle brugen af ​​trykudretning for at opnå stabil masseproduktion; og til tynd- og storvæggede tandhjulsfremstilling i smedede tandhjul. For dele som f.eks. vinkelgear og autosynkroniseringsgear, kan brugen af ​​trykafspænding også eliminere eller reducere indflydelsen af ​​forskellige potentielle forvrængningsfaktorer, der eksisterer i produktionsprocessen og varmebehandlingsprocessen under stærkt tryk. Prisen for gratis bratkøling er meget lavere. Derfor bør pressetvungen bratkøling være en vigtig og uundværlig proces.

For nylig er der i udlandet udviklet en støbt induktionshærdningsproces til hærdning af specialgear, især vinkelgear og synkroniseringsgearbøsninger, og har opnået betydelige resultater. Denne nye proces kombinerer fordelene ved induktionshærdning og kompressionshærdning, som i høj grad kan reducere forvrængning og kan reducere eller eliminere efterfølgende processer. Da induktionshærdning afkøles med vandbaseret kølevæske, behøver gearet efter varmebehandling ikke at blive renset. Samtidig kan den indbyggede induktor ikke kun bruges til opvarmning og bratkøling, men også til opvarmning og temperering af dele uden ekstra udstyr, så produktionsomkostningerne reduceres kraftigt.

Qingtuo leverer nikkellegeringer og speciallegeringer Højpræcisionssmedning, Top 10 Fremstilling med speciale i Aerospace Smedegods i Kina.

Vores fordele:
● 25 års erfaring i højtemperatur legeringsproducent.

● Professionelt teknisk team.

● 8 tons VIM +X tons VAR.

● Top 10 producent af rumfartssmede.

● Leverandør af smedede motorkomponenter til Rolls-Royce.