86-17708476248

EN
alle kategorier

Industri Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Industri Nyheder

INCONEL legering 718 Alt hvad du bør vide

TID: 2020-05-11 HITS: 10

Hvad er INCONEL® legering 718 (UNS N07718/W.Nr. 2.4668)?

INCONEL® legering 718 (UNS N07718/W.Nr. 2.4668) er et højstyrke, korrosionsbestandigt nikkelchrommateriale, der bruges ved -423° til 1300°F. Typiske sammensætningsgrænser er vist i tabel 1. Den ældningshærdelige legering kan let fremstilles, selv i komplekse dele. Dens svejseegenskaber, især dens modstandsdygtighed over for revner efter svejsning, er fremragende.

Den lethed og økonomi, hvormed INCONEL legering 718 kan fremstilles, kombineret med god trækstyrke, træthed, krybning og brudstyrke, har resulteret i dens anvendelse i en bred vifte af applikationer. Eksempler på disse er komponenter til flydende brændstofraketter, ringe, huse og forskellige formede metalpladedele til fly- og landbaserede gasturbinemotorer og kryogen tankage. Det bruges også til fastgørelseselementer og instrumenteringsdele.

Hvis du leder efter et materiale, der kan bevare høj styrke over et stort temperaturområde, så overvej INCONEL legering 718. Vi ser nærmere på dets nøgleegenskaber

INCONEL legering 718 er en af ​​de mange nikkelbaserede superlegeringer leveret af Corotherm. Dens exceptionelle egenskaber og tekniske specifikationer betyder, at den bruges til mange meget tekniske og væsentlige industrielle applikationer.

Det er for det meste valgt af designingeniører takket være dets høje styrke under ekstreme temperaturforhold i begge ender af spektret. Den kan bruges i miljøer fra kryogene helt op til 1300°F/704°C. I hele dette sortiment udviser det usædvanligt højt udbytte, trækstyrke og krybebrudsegenskaber. Det viser også fremragende trækstyrke og slagstyrke.

Legeringen består af 50-55% nikkel+kobolt (med kobolt begrænset til 1% max) og 17-21% krom. Denne kombination giver materialet dets korrosionsbestandighedsegenskaber. Dette inkluderer god modstandsdygtighed over for oxidation, hvilket gør det muligt at modstå ætsende medier, der findes i mange af dets anvendelser.

Resten af ​​sammensætningen omfatter niobium+tantal (4.75-5.5%), molybdæn (2.8-3.3%) og titanium (0.65-1.15%), plus andre balancerende elementer. Det er en potent og velafbalanceret kombination af elementer, ansvarlig for superlegeringens ønskelige tekniske egenskaber.

Fastholdelse af styrke

Materialet er aldershærdeligt uden væsentlige skadelige virkninger. Den reagerer langsomt på at blive behandlet på denne måde, hvilket betyder, at den kan udglødes og svejses uden nogen spontan hærdning under hverken opvarmning eller afkøling.

Dens stuetemperaturstyrke forbedres væsentligt af nedbørsvarmebehandling, hvilket gør den i stand til at modstå sådanne ekstreme miljøer. Forskellige varmebehandlingsløsninger er påkrævet, afhængigt af slutanvendelsen af ​​materialet – metoden er forskellig for enten at få de bedste træk- og spændingsbrudsegenskaber til højtemperaturapplikationer eller for at maksimere fordelene ved brug ved stue- eller kryogene temperaturer.

En af de fremragende egenskaber ved INCONEL legering 718 er, at den er ekstremt alsidig og nem at arbejde med. Det viser fremragende svejseegenskaber, især med hensyn til dets modstandsdygtighed over for revner efter svejsning. I sammenligning med andre nikkel-baserede superlegeringer, især dem, der er hærdet af aluminium eller titanium, er det langt overlegent.

Fordi det kan fremstilles så let og til stadig mere komplekse dele, egner materialet sig til højtydende applikationer.


Applikationer:

INCONEL legering 718 bruges ofte inden for luftfarts- og rumfartsindustrien. Ingeniører søger konstant at forbedre pålideligheden og effektiviteten af ​​motorer, for ikke at nævne deres levetid. Superlegeringer, og især legering 718, er udvalgt for deres balance mellem omkostninger og ydeevne.


1