86-17708476248

EN
alle kategorier

Die Forgings

Du er her : Forside>Produkt>Anvendelse>Die Forgings

 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937576137754.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589139058.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589550804.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589207429.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589660361.jpg
 • remoduanchanpin_1
 • hot-die-forgings2
 • Præcision-OEM-metal-stål-varm-smedning-dele3
 • Sektor-gear4
 • Sektor-gear5

Kina Producent Nikkellegering Tilpasset højpræcision varmsmedning

Varmsmedning betyder, at emnet opvarmes til mere end 1000 grader Celsius og smedes med en matrice, der er lukket op og ned eller har en flash-slids. De presser, der kan bruges til varmsmedning, omfatter generelt: hydraulisk presse, krankpresse, skruepresse (friktionsdobbeltskive eller koblingstype eller elektrisk skrue) osv.

Hot die smedning er en type smedning teknologi. Generelt refererer det til en præcisionssmedningsmetode, hvor metalemnet opvarmes til en temperatur, der er højere end materialets omkrystallisationstemperatur, og derefter formes metalemnet plastisk til formen og størrelsen af ​​smedningen.

 • Produkt beskrivelse
 • Forespørgsel

Hot die smedning er en type smedning teknologi. Generelt refererer det til en præcisionssmedningsmetode, hvor metalemnet opvarmes til en temperatur, der er højere end materialets omkrystallisationstemperatur, og derefter formes metalemnet plastisk til formen og størrelsen af ​​smedningen.


Klassificering af formsmedning

Lokomotiver (mellemindgangsaksel, krydsaksel, kardanled, sektorgear, automobilforakselhoved, togforing, kæmpearm)

Løftemaskiner (bjælker, endestykker, kroge, tandhjul)

Mekanisk tilbehør (bøj arm, inderarm, quarzo krog, stik, indervæg)

Minemaskiner (hoved, styrehylster, håndtagskrog, håndtagskrog)

Petrokemisk industri (oliefeltmøtrik, tee, cylinderbund, ventilhus, konkav ventilplade)

Entreprenørmaskiner (udgangsakselgear, ydre ringgear, mellemindgangsaksel, cylinderbund, cylinderhoved)


Advantages of Qingtuo

Vores virksomhed kan behandle alle former for formsmedning under 150 kg og alle former for gratis smedegods under 1 t, og påtage sig alle former for formforarbejdningsvirksomhed. Virksomheden har en årlig produktionskapacitet på 10,000 tons af forskellige smedegods, nøje i overensstemmelse med ISO9001 kvalitetsstyringssystem, fremragende kvalitet, rettidig levering, har et godt omdømme blandt kunderne. Vi vil gøre vores bedste for at gøre kunderne 100% tilfredse og returnere kundernes tillid med produkter og tjenester af høj kvalitet!

Virksomheden er en professionel formfremstilling, formreparation og renoveringsvirksomhed. Virksomheden har en lang driftshistorie og en stærk teknisk kraft, der integrerer design, forskning og udvikling og fremstilling. Den har en række avanceret forarbejdningsudstyr: 3 CNC fræsemaskiner (hvoraf 2 er importeret fra USA), 1 CNC drejebænk, 5 elektriske impulser, 2 trådskæring, 2 almindelige drejebænke, lodret fræsning, horisontal fræsning, boremaskiner, Der er mere end 30 forskellige udstyr såsom høvle og overfladeslibere, med en årlig produktion på mere end 600 forme, som kan opfylde kundernes forskellige forarbejdningsbehov. Virksomheden har også en række forskellige testudstyr: tre-koordinat måleinstrument, spektral materialesammensætningsanalysator, mekaniske egenskaber trækprøvningsmaskine, slagtestmaskine, hårdhedstester osv.


Kontakt